Акцията във Фонда е евтин PR, смята бивш здравен министър

10:54, 22 апр 16 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Арестите във Фонда за лечение на деца е “евтин PR”. Това смята министърът на здравеопазването в служебния кабинет “Близнашки” д-р Мирослав Ненков. Именно той възстанови Павел Александров начело на фонда, след като здравният министър в кабинета “Орешарски” Таня Андреева го уволни.

"Това се оказа един кален мехур, който на мен ми е страшно интересно кой наду. Това, че възстанових Павел Александров като управител на фонда, е едно добро решение, защотополитическото назначение от предишното правителство не се справяше добре", заяви д-р Ненков пред “Дарик”.

"Ако проследим бурните медийни изяви на най-различни хора през този период след арестите, някъде се прокрадва, че тези детски неправителствени организации, които правят кампании за лечението на деца в чужбина, по времето на работата на Павел Александров почти не са правили кампании. Значи Фондът е работил добре", коментира бившият здравен министър.

"Да влязат въоръжени и маскирани полицаи при чиновници и с един циркаджийски апломб да изведат арестувани, вързани с белезници хора, това е възможно най-евтиният и долнопробен ПР, който някой може да измисли", категоричен беше д-р Ненков. "Това остави в обществото много гаден вкус на увреждане на доверието в нашата система на здравеопазването", заяви още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама