Партийни централи осъмнаха със счупени прозорци

11:33, 22 апр 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С камъни са строшени две от витринните стъкла на централния офис на ГЕРБ на ул. „Сан Стефано“. Вандалският акт е извършен около 3 ч. през нощта. Камери са запечатали нападението, а записите вече са предадени на полицията. Случаят се разследва. Счупените витрини се подменят. Подобни посегателства противоречат на принципите на правовата държава, се изтъква в позиция на областното ръководство на ПП ГЕРБ-Варна.

Атака с камъни е имало през нощта и по сградата на градския съвет на БСП на ул. „Македония“ 33. Счупени са два от прозорците на първия етаж, а една от вътрешните щори е скъсана. Отпечатъци от каменните късове има и по стената на заседателната зала, която е осеяна със стъкла. За инцидента са уведомени органите на реда.

 „Случката е неприятна наистина. Няма да коментирам има или няма политически мотив. По-лошото е, че през последната година омразата и разделението са превзели обществото, което води до всекидневни инциденти в цялата страна, до действия, които вадят на показ недотам добри черти у хората. Искам да вярвам, че ще успеем да преодолеем тази омраза, защото с нея няма как да вървим напред. Точно обратното“, коментира председателят на ГС на БСП  Борислав Гуцанов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама