Община Разград започна миене и чистене на улици, и подготовка за асфалтиране

13:20, 22 апр 16 25 373 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Разград започна миене и чистене на улици,  и подготовка за асфалтиране, съобщиха от общинската администрация. 

Общинското предприятие ”Ремонтстрой” извършва фрезоване на асфалтовата настилка на няколко улици, които предстои да бъдат асфалтирани през следващата седмица. Това са  „Странджа”, бул. „Априлско въстание” (покрай Автогарата), „Дунав” и „Перистър”.

От общината информират още, че по задание на Комисията по организиране на движението по общинските пътища на територията на община Разград, вече на ул. „Искър” е положена пътна маркировка, която забранява паркирането в посочения участък. Паралелно с тези дейности започна и измиването на главните улици в града, информират още от общинската администрация.

От понеделник започва и почистването на нерегламентирано залепени афиши и плакати по контейнери, ел.стълбове и осветителни тела, което ще продължи до края на месеца.

Във връзка с кампанията за пролетното хигиенизиране, община Разград е доставила чували, ръкавици за събиране на отпадъците, които са раздадени на училища и кметства, и на граждани. В рамките на кампанията утре ще се проведе  традиционната акция за деца „Бонбони за смет”, а  през следващата седмица ще бъдат почиствани крайградските зони, в които има замърсени площи, допълват от общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама