Съдът в Пловдив пусна шофьор, убил жена и избягал, прокуратурата обжалва

15:15, 22 апр 16 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Окръжна прокуратура – Пловдив протестира определението на съда, с което за причиняване на смърт на пътя, Окръжен съд Пловдив взе мярка за неотклонение парична гаранция. Прокуратурата наложи забрана за напускане пределите на страната на Стоян Д., който на 17.04.2016 г. причини ПТП в гр. Първомай и избяга от местопроизшествието, а пострадалата почина на следващия ден. Припомняме, че Стоян Д. е блъснал 43-годишна жена и е избягал с автомобила си след произшествието. Жената е починала е починала в болница заради травмите си. Той беше задържан на летище София.

Съдът взе мярка "парична гаранция"  на 23- годишния Стоян Д, обвинен в причиняване на смъртта на 43 годишна жена при пътно транспортно произшествие на 17.04.2016г. в Първомай.

Според прокурора е налице реална опасност Стоян Д. да се укрие от органите на разследването и да се затрудни разкриването на обективната истина по делото. След бягството от местопоризшествието, Стоян Д. беше задържан от полицията при опит да напусне страната, на Терминал 2 на летище София.

ОП - Пловдив наложи и мярка за процесуална принуда "забрана за напускане пределите на страна" на Стоян Д.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама