Пламен Петков бе преизбран за областен лидер на АБВ в Шумен

20:41, 22 апр 16 / Политика 25 382 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Пламен Петков бе преизбран за председател на областната организация на АБВ в Шуменско. 38 делегати присъстваха на отчетно-изборна конференция, провела се днес.

„Премам избора със смесеничувства”, каза Петков. От една страна всеки човек счита, че това е оценка за добра работа, но от друга си давам сметка, че следващия път, когано избираме трябва да видим млади хора. Дошло е време лицето на АБВ да бъде от млади кандидати", допълтни Пламен Петков. В работата си през следващия мандат Пламен Петков вижда разширяване на присъствието на АБВ в областта.

Ще се работи за сформиране на клубове в общините Венец, Хитрино, Каолиново и Никола Козлево, а предстои да се пристъпи към създаване на общински структури в Смядово и Върбица, където досега имаше клубове. „Най-важното е, че голяма група от хора, с ляво мислене припознават нас и през следващия мандат ще покажем ръст и развитие в област Шумен", каза още Петков.

Добра оценка за работата на структурата на АБВ в Шуменско даде и заместник-председателят на партията Румен Петков, който присъства на заседанието. Като приоритети в бъдещата работа на областната структура той посочи няколко неща - категорично съобразяване с потребностите на жителите в общините и активна работа на общинските съветници на АБВ в региона, утвърждаване на местните структури и работа за президентските избори в края на годината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама