Футболистите на Спартак-Плевен излизат нахъсани за мача с Локо ГО

07:54, 23 апр 16 / Спорт 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Футболистите на Спартак-Плевен излизат мотивирани за победа при днешното си гостуване на Локомотив в Горна Оряховица. Това съобщиха от пресцентъра на общинския спортен клуб.

Срещата е от изключително значение и за двата отбора. Плевенчани се надяват на победа заради спасение от изпадане в Трета дивизия, а домакините ще играят с максимални усилия в името на второто място в "Б" група.

Спокойни бяха отминалите дни за Спартак. Победата над Ботев (Гълъбово) в миналия кръг повиши настроенето. Треньорският екип вече разполага с всички налични футболисти.

Иво Иванов и Даниел Васев са здрави и тренираха наравно със съотборниците си. В състава се завръща и Теодор Михайлов, чието наказание изтече.

„Мач като всеки друг. Смятам, че сме подготвени за него. Ще излезем без страх. Локомотив е сериозен отбор, воден от амбициозен треньорски екип, който добре познавам. Със старши треньорът Александър Томаш не веднъж сме били съперници на терена. С помощниците му Косьо Мирчев и Тошко Кючуков пък бяхме съотборници. Уважаваме се, но сега сме от двете страни на барикадата и всеки преследва своите цели“, коментира пом. треньорът на Спартак – Диян Дончев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама