Променената „синя зона“ в Бургас започва да действа от днес

08:02, 23 апр 16 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Промените в „синята зона“ в Бургас започват да влизат в сила от днес, съобщиха от Община Бургас.

От 23 април започва промяна в начина на паркирането на МПС по ул. "Св. Патриарх Евтимий". То ще се извършва от дясната страна на платното за движение по посока от ул. "Сливница" към ул. "Цар Асен I".

От същата дата ще се промени и редът на паркиране по ул. "Александър Велики", като това ще става от дясно на платното за движение по посока от "Христо Ботев" към "Св. Патриарх Евтимий".

От 25 април, понеделник, се въвежда в експлоатация зоната за платено паркиране между улиците "Фердинандова", "Гладстон", "Сливница" и "Христо Ботев". От тази дата започва и приемането на заявления за издаване на стикери за локално паркиране на МПС по постоянен адрес на собствениците им. Те се подават на адрес: "Александровска" № 106, всеки работен ден от 8:00 до 17:00 часа.

В първия ден от следващата седмица ще бъдат въведени в експлоатация още ул. "Хан Аспарух" - в участъка ѝ между ул. "Александровска" и пл. "Баба Ганка", както и паркингът между улиците "Средна Гора", бул. "Демокрация", "Св. св. Кирил и Методий" и "Проф. д-р Асен Златаров".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама