Русенецът Росен Даскалов и неговият SIN покоряват Европа

11:50, 23 апр 16 / Спорт 25 798 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първият ден от надпреварата в първия кръг на Европейските GT4 серии на пистата Монца премина с голям успех за екипа на русенеца Росен Даскалов от София Кар Моторспорт и Sin R1 GT4, съобщава ВИП Комюникейшън.

Sin R1 GT4 е дал първо време и на двете свободни тренировки, като е оставил зад гърба си всички свои конкуренти. Успехът на българския суперавтомобил, създаден от русенеца Росен Даскалов, е продължил и в квалификациите за място, където пилотите Хендрик Щил и Андреас Гюлден са се представили отново с най-добри резултати.

София Кар Моторспорт ще стартира от първа и втора позиция на двете състезания, които ще се проведат в днес и утре. Те ще бъдат излъчвани на живо по БНТ HD (събота- 14:55 и неделя – 12:10).

За първи път в спортната ни история професионалният отбор на София Кар Моторспорт и първият български производител на спортни и състезателни автомобили Sin Cars ще си партнират с един от най-добрите отбори в Европейските GT4 серии.

Немският Mathol Racing е дългогодишен шампион във VLN сериите (Veranstaltergemeinschaft Langstreckenpokal Nürburgring), както и на 24 часа на Нюрбургринг. Участник в GT4 с Aston Martin Vantage GT4.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама