Абсурд в Мtel – 12 лв., за да покажете, че сте изрядни към тях

14:30, 23 апр 16 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За технически абсурд в системата на Мtel сигнализира читател на София Topnovini.bg. Мобилният оператор не може да издаде касова бележка или друг документ за задължения, платени през ePay и easypay.

В опит да получи документ за платени сметки за стар период, и по-конкретно за миналата година, клиент на фирмата е получил отказ заради това, че не е платено директно в офис. Тогава няма проблем да се получи копие на касова бележка, например.

При плащания през ePay и easypay обаче от телекома обясниха пред София Topnovini.bg, че парите не идват директно при тях и затова не могат да предоставят подобен документ.

Единственият вариант да покажете, че сте изрядни, се оказа платен – можете да получите само бележка, че нямате задължения към оператора срещу скромните 12 лв., като в нея трябва обаче изрично да посочите за пред кого трябва да послужи.

От телекома не успяха да отговорят на въпроса как е възможно да не могат да издадат документ за сума, която в крайна сметка е платена за тяхна услуга и е стигнала до тях.

Единствената утеха в случая е, че банките взимат понякога и по 50-100 лв. за издаването на подобен документ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама