Бизнесмен е новият лидер на БСП - Благоевград

17:09, 23 апр 16 / Политика 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бизнесменът Николай Бошкилов е новият председател на общинската организация на БСП в Благоевград. Той бе единодушно избран на днешната отчетно-изборна конференция на партията столетница в Пиринско. 

Общо 17 бяха кандидатурите за общински лидер, но всички останали си дадоха отвод. Сред номинираните бяха общинският съветник Гергана Янчева, младежкият лидер Антон Асийски, Георги Монев, Милан Богдански и д-р Вангел Арабаджиев. Изборът на новия лидер донесе надежда за обединение и подем в местната структура на червените. 

Конференцията започна с половинчасово закъснение заради това, че някои от делегатите пристигнаха по-късно от обявеното. Специални гости на форума бяха бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев, депутатът от Благоевградски избирателен район Кристиан Вигенин и един от кандидатите за лидер на партията Корнелия Нинова. Тя събра овациите на делегатите като призна, че благоевградската организация й е на сърце.

Участниците в конференцията изслушаха доклада на досегашния общински лидер д-р Владимир Пандев. Той влезе в словесна битка с бившия депутат Емил Костадинов заради загубата на Милан Богдански на кметските избори. Четирима делегати ще участват в националната отчетна конференция, когато ще се избира лидер на националната организация. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама