Рокери от Североизтока се събират във Варна за пролетен мотофест

18:43, 23 апр 16 / Любопитно 25 452 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стотици рокери от цяла Североизточна България ще се включат в традиционния Пролетен мотофест „Варна 2016“ навръх Цветница. Арена на зрелищното шоу, подготвено от мотоклуб „Диви деца“, ще бъде откритият паркинг на мол „Варна“, а началото е в 10 ч.

Част от феста ще бъдат демонстраците на момчетата от култовата стънт група „Екстрийм Атак Тийм“, някои от които са с престижни награди от международното състезание Stunt Battle. На сцената ще забиват любимците на варненската публика от Devil's Smile Band. Още един ефектен акцент ще бъде презентацията на най-атрактивните модели на Honda и Piaggio. В духа на Цветница ще бъде конкурсът за красавици „Мис Пролет 2016“, а през целия ден под цветно украсена шатра всеки ще може да получи красив венец от пролетни цветя.

Предвиждат се и много игри с публиката под „диригентската палка“ на звездата от „Тутурутка“ Милен Минков, който ще е водещ на неделното събитие. И, както се полага на един истински мотофест, той ще завърши с церемониална обиколка на града.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама