Мачът Левски-Лудогорец завърши 0:0

22:15, 23 апр 16 25 418 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборите на Левски и Лудогорец завършиха наравно 0:0 в мач от 30-ия кръг на футболния шампионат. Над 12 000 зрители се събраха на стадион „Георги Аспарухов“, за да наблюдават двубоя. Лудогорец обаче запази аванса си от 14 точки в класирането пред Левски.

Преди мача бе открит новият Сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“, като лентата преряза синът на Георги Аспарухов – Андрей. 

Първата добра възможност в мача обаче бе за Лудогорец, като Марселиньо опита извеждащ пас към съотборник зад отбраната на Левски, но Йоргачевич спаси. В 18-ата минута Франсис Нар пропусна положение пред вратата на Лудогорец, стреляйки с глава над вратата на гостите. В 29-ата минута Прохазка стреля опасно, като Марселиньо изби топката.

Последва нов пропуск на Прохазка, който опита удар от разстояние. В средата на полувремето треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев направи смяна в отбраната си, като замени младият Керчев с Георги Терзиев. В 45-ата минута бранителят на Левски Сърджан Лукин стреля с глава над вратата на Лудогорец.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама