Иван Динов: Вярвам, че Спартак ще се спаси от изпадане

07:34, 25 апр 16 / Спорт 25 345 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Вярвам, че Спартак - Плевен ще се спаси от изпадане във В група, като спечели оставащите до края на първенството мачове". Това заяви спонсорът на общинският футболен клуб Иван Динов, след разгромната загуба от Локомотив Горна Оряховица в последния кръг на "Б" футболна група.

Ситуацията в отбора се усложни допълнително от оставката на треньора Роберт Петров, която този път бе приета от Иван Динов. Спонсорът коментира, че според него вината за слабото представяне е най-вече на слабата игра на футболистите, и в по - малка степен на неумението на Р. Петров да ги обедини и мотивира.

До края на тазгодишното първенство няма да се търси нов старши-треньор, като поста ще временно заема досегашният помощник - треньор Диян Дончев.

"За момента най-важното е Спартак да остане в Б група. Както казах обаче по-горе ситуацията отхвърля вариант с външен човек, който тепърва трябва да се запознава с футболисти, състава като цяло и ред други неща. За това в оставащите пет кръга отборът ще води досегашният помощник треньор Диян Дончев. При всички положения тима ще има нов старши треньор, но след края на първенството", каза Иван Динов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама