Главният редактор на “Стандарт” излиза от “Блиц”

15:27, 25 апр 16 / Политика 25 1395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изпълнителният директор и главен редактор на в-к “Стандарт” Славка Бозукова излиза от управлението на агенция “Блиц”, става ясно от проверка на София Topnovini.bg в Търговския регистър. Тя придоби изданието в края на юли миналата година.

Документите за промяна на състава на съвета на директорите на “ПИ Комюникейшън” са подадени в петък - 22 април т.г. Въпросната фирма е собственик на “ПИ Нюз”, която пък е издател на “Блиц”.

До момента в съвета на директорите на “ПИ Комюникейшън” влизаха Бозукова, Даниела Ценкова, Мариян Минков, Звездомира Танева и Димитър Карастоянов. След промените там фигурира името единствено на Ивайло Крачунов - досегашен главен редактор на ПИК, и той става управител и най-вероятно главен редактор на “Блиц”, заемайки мястото на Звездомира Мастагаркова.

Според съобщение на сайта на ПИК Мастагаркова пък става главен редактор на медията. Към нея се присъединяват и други кадри на “Блиц” - Йордан Палазов, Ива Николова, Даниела Палазова, Екатерина Петрова, Асен Рашков, Калин Каменов, Красимир Тодоров, Елиана Василева, Ани Ефремова и Христо Порязов.

Не се посочва причината за трансфера на кадри. Промяна в собствеността на ПИК също няма.

Съобщението в сайта завършва с "Трепери, конкуренцийо, ПИК е още по-мощен!".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама