20-годишен подкара Ауди със 108 км/ч по шуменски булевард

12:17, 26 апр 16 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
633 нарушения на скоростта са установени по време на проведената полицейска операция по линия на “TISPOL” в периода 18-24 април  в Шуменско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Акцент по време на проверките е бил контролът за използване на обезопасителни колани и каски.

20-годишен шуменец е установен да шофира с рекордните по време на операцията 58 км над позволената скорост в населено място. На 21 април малко след 21 часа полицейски екип, който работил по безопасността на движението в града, засякъл лек автомобил Ауди А4. Автомобилът се движил със 108 км/ час по бул.”Симеон Велики”, близо до “Билла”. Водачът, който пътувал в посока към Кооперативния пазар бил спрян за проверка. Зад волана бил 20-годишният Д.Х. Съставен му е акт за установено административно нарушение.

По време на операцията са образувани две досъдебни производства за шофиране в нетрезво състояние, като единият от нарушителите е установен да шофира с 3, 07 промила алкохол. Д.Т./ 33г./ от Нови пазар бил спрян за проверка на ул.”Плиска” в 14.05 часа. Той бил зад волана на лек автомобил “Мерцедес Ц250” с шуменска регистрация .След тест дрегерът отчел 3,07 промила в издишания въздух. Започнато е бързо производство.

Жител на село Браничево е установен да шофира  с превишение на максимално допустимата скорост в населено място и с алкохол. На 21 април в 16.51 часа в Браничево за проверка бил спрян водач на лек автомобил Ауди 80 с шуменска регистрация бил спрян за проверка от полицейския екип, след като бил засечен да шофира със 65 км/час. При извършената проверка било изяснено, че местният жител  А.С./ 53г./ е седнал зад волана и след употреба на алкохол. При тест дрегерът отчел 1, 54 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама