Стартира общинската програма за начално обучение по плуване за деца

12:26, 26 апр 16 / Спорт 25 403 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес започва записването за програмата по начално обучение по плуване на басейн „Приморски“ за деца от 6 до 8 години. Организатори за поредна година са дирекция „Спорт“ към община Варна, Общинското предприятие „Спорт - Варна“ и спортните клубове, ползващи безвъзмездно общинската спортна база.

Обучението на първата група стартира на 16 май. За летния сезон е предвидено да се проведат 4 курса за начално обучение, водени от квалифицирани треньори. По предварително обявения график на часовете и клубовете родителите избират къде да включат децата си. Записването става при избрания треньор по телефона - от понеделник до петък от 12 до 14 ч.. Таксата за участие в програмата е 12 лв. и включва 12 учебни часа по 40 минути, като едно дете може да участва в до 2 курса. Парите се заплащат на касата на плувния комплекс „Приморски“, за което се издава карта с 12 билета, които се проверяват на входа при всяка тренировка.

От 16 май започва и поредният курс за начално обучение за деца на възраст 8 - 12 години на плувен басейн „Делфини“. Записването на желаещите става на място на касата на плувния басейн, след заплащане на входна такса от 20 лв. за 20 часа.

Графикът и правилникът на програмата може да се видят на информационните табла на двата басейна или на сайта varnanamladite.com.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама