Рафи участва в благотворителния концерт "Великден за Георги" в Пловдив

14:54, 26 апр 16 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вечно усмихнатият изпълнител Рафи пристига в Пловдив за големия великденски концерт в подкрепа на каузата "Надежда за Георги", съобщиха организаторите.

Благотворителният концерт "Великден за Георги" ще се проведе на 27 април (сряда) 2016 г. в район "Тракия". Началото ще бъде дадено в 17.30 ч. пред паметника "Кан Крум".

Георги е на 15 години и страда от прогресивна мускулна дистрофия тип "Дюшен"-генетично заболяване, за което класическата медицина не предлага лечение. В медицинско становище на детския невролог се препоръчва на Георги лечение чрез биокорекция по метода на проф. Василиев в Израел. Всеки курс на лечение е 30 000 лв. Целта на семейството в момента е да набере жизненоважните за Георги средства за неговото лечение.

Инициативата е на съучениците на Георги от СОУ "Св. Седмочисленици", подкрепени от техните връстници от още едно тракийско училище СОУ "Софроний Врачански" и със съдействието на кмета на района Костадин Димитров.

На сцената на Благотворителният концерт ще се качат младите таланти от двете училища, а към тяхната благородна мисия ще се присъединят страхотната пловдивска изпълнителка Едит Унджиян, която ще подгрее публиката, за да посрещнем с аплодисменти невероятният Рафи.

По време на концерта ще се проведе и благотворителен базар, на който всеки човек може да подкрепи Георги. Ще бъдат изложени великденски сувенири, изработени от дечица от училищата и детските градини в район "Тракия".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама