Стилиян Петров готов отново да играе футбол, чака предложение от Астън Вила

17:36, 26 апр 16 / Спорт 25 386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Стилиян Петров обяви, че има намерение отново да играе футбол. Това стана в интервю на бившия капитан на националния ни отбор пред британското издание Birmingham Mail.

Преди четири години Стенли беше диагностициран с левкемия. Това прекрати кариерата му и той започна битка с коварната болест. В крайна сметка той успя да спечели най-важната битка в живота си и вече отново мисли за професионалния футбол.

36-годишният Петров обясни, че от 18 месеца се опитва да влезе във форма. Месеци наред той тренира усилено с младежката формация на последния си клуб - Астън Вила. Бирмингамци изпаднаха от Висшата лига този сезон и догодина ще играят във второто ниво на английския футбол – Чемпиъншип. Именно това кара българина да е оптимист, че може да помогне на Астън Вила, макар и на преклонна възраст.

„Реших отново да играя футбол на най-високо ниво. Много се вълнувам. Хората ще питат много въпроси, ще се съмняват в мен. Винаги съм вярвал, че когато се работи, се става по-здрав. Моята форма вече е близо до тази, която бе при отказването ми. Астън Вила остава мой приоритет“, заяви Петров. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама