Задържаха 24-годишен чирпанлия за блудство

18:11, 26 апр 16 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
 

Районна прокуратура  Стара Загора, привлече днес като обвиняем А. К., на 24 г. от  Чирпан,  за това, че извършил действия  с цел да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, като е използвал за това сила - престъпление по член 149 алинея 2 точка 1 от Наказателния кодекс, съобщиха от Апелативна прокуратура Пловдив.

В хода на образуваното срещу А. К. досъдебно производство е установено, че същият на 25 април 2016 г. в старозагорското село  Самуилово, е срещнал малолетното лице на улицата и след като е упражнил сила, е извършил блудствени действия, опипвал детето по интимните части и го целувал по врата.

А. К. е криминално проявен и осъждан.

Престъплението, за което е привлечен като обвиняем и е задържан е извършил в изпитателния срок на предходно условно осъждане.

Работата по разследването продължава под надзора на Районна прокуратура Стара Загора.

24-годишният А.К. е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа и предстои внасяне на искане в Районен съд Стара Загора за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама