За Великден хасковлии отиват в Гърция и Македония, имало жива музика

07:01, 27 апр 16 25 341 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хасковлии предпочитат да прекарат Великден в Гърция и Македония. От туроператорската фирма „Бохемия” съобщиха, че резервациите за двете държави са изключително много. Мераклии да пътуват за Турция, както е било друга година няма, дори ще се стигне до отмяна на екскурзиите до Южната ни съседка. Според служители на фирмата, хората се отказали да пътуват към Турция заради атентатите, които в последно време са зачестили.

Винаги в Турция ни предлагат добри празненства за Великденските празници, дори от хотела боядисват яйца вместо гостите, но хората в момента искат спокойствие и предпочитат Гърция и Македония, казаха за Topnovini.bg от фирмата.

Най-много посещения по празниците хасковлии ще направят на островите – Лефкада, Закинтос, Корфу, Кефалония. Гръцките хотелиери предлагали много добри условия. Двудневната екскурзия излиза под 300 лв., като в цената е включено всичко, дори и няколко часови круизи.

Същото положение е и за направлението към Македония. Там пък екскурзията излиза около 200 лв. Хасковлии били привлечени от богатата вечеря, която се дава на Великден и от това, че има жива музика.

Много по-малко, но има хора от областния град, които са предпочели самолетни екскурзии. Почивните дни, те ще бъдат в Малта, Кипър, Испания и Португалия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама