Благотворително ревю на „Сърца без граници“ събира средства за животоспасяваща техника /видео + снимки/

10:26, 27 апр 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредното издание на ежегодното благотворително ревю, организирано от сдружение „Сърца без граници“, се проведе късно снощи в изисканата обстановка на ресторанта на Гранд хотел „Рига“.

Манекени „ветерани”, както и най-малките и елитните модели от Агенция „Елит – Д“ представиха различни колекции.

„Така се обединяват усилията на няколко поколения в името на доброто и чрез личния си пример учим децата, утрешният ден на планетата, на съпричастност, милосърдие, добросърдечност, като с това им показваме, че когато едно сърце иска да помогне на друго, няма граници във възрастта“, споделят за идеята си организаторите.

Мероприятието отново бе подкрепено от представители на местната власт, бизнеса, гражданството и други организации с подобен предмет на дейност от Русе и региона.

Русенката Габриела Йорданова, която представя България на последното издание на „Детската Евровизия“, както и други млади таланти също подкрепиха инициативата със свои изпълнения по време на ревюто.

Тази година усилията на „Сърца без граници“ са насочени към закупуване на животоспасяващ терапевтичен вертикализатор на стойност 4 894лв за децата с детска церебрална парализа и мускулна хипотония от център „Еквилибриум“, който ще може да бъде от полза и на децата с такива проблеми от целия град.

Всички желаещи могат да помогнат за благотворителната кауза и на сметка: ТБ Алианц България АД клон Русе сметка BG19BUIN70071005326516 Банков код BUINBGSF  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама