Дежурни каси за плащане на тока ще работят на 30 април в Пловдив

11:12, 27 апр 16 25 429 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Дежурни каси за плащане на консумираната електроенергия ще работят на 30 април (събота) от 9 до 13 часа в Централна поща в Пловдив, съобщиха от "EVN България". На официалните почивни дни 29 април, 1 и 2 май касовите салони на "Български пощи" ЕАД няма да работят.

75 екипа на EVN са в готовност да реагират при необходимост за възстановяване на електрозахранването през почивните дни за Великденските празници, уточниха още от електропреносното дружество. Осигурени са хора и техника, които да предприемат всички необходими мерки за отстраняване на евентуални повреди през почивните дни на територията на Югоизточна България.

Няма да се извършват планови ремонти по съоръженията по време на официалните почивни дни освен в краен случай при необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките. При възникнали аварии пловдивчани могат да звънят на телефон 0700 1 0007.

Денонощно на разположение е и системата за онлайн проверка и плащане на консумирана енергия "EVN Онлайн плюс".

От "EVN България" препоръчват на абонатите да заявят получаване на безплатни SMS или имейл известие за издадена фактура и известие при наличие на просрочени неплатени задължения, заради които предстои прекъсване на електрозахранването. И двете известия са подходящи за клиенти с повече от едно място на потребление. Заявката става по имейл на [email protected], на място в EVN офис или по пощата (адрес: "EVN България", ул. "Христо Г. Данов" 37, 4000 Пловдив).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама