„Музейко“ с първо по рода си научно парти за възрастни

12:32, 27 апр 16 / Култура 25 353 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Детският научен център „Музейко“ реши да изненада със специално парти родителите на своите посетители. През следващия месец ще се проведе първото Science party (бел. ред. научно парти), вдъхновено от идеята комплексът да отвори врати за пораснали със събития, създадени специално за тях, съобщиха от „Музейко“.

Първото събитие, посветено изцяло на възрастните, ще бъде на 19 май, четвъртък, между 19 и 22 ч. По време на т.нар. парти ще бъдат тествани законите на привличането и гравитацията, а пространство-времето ще бъде изкривено с истории за черни дупки. Посетителите ще се насладят и на научни игри или просто коктейли върху покрива на „Музейко“.

Събитието е първото от серия тематични партита за пораснали, които ще се провеждат по тъмно, след стандартното работно време на детския център. Всяко следващо парти ще бъде посветено на различни научни феномени.

Билетите за Science party са в продажба на касите в Музейко и на muzeiko.bg Първите 50 са на специална цена от 10 лева, а всички останали в предварителна продажба струват 15 лева. Цената на билет на входа в деня на събитието ще бъде 20 лева. Местата са ограничени.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама