Бандит наряза трима полицаи при арест в Плевен

15:37, 27 апр 16 25 431 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Бандит оказа яростна съпротива и нанесе прорезни рани на трима плевенски полицаи, изпълняващи акция срещу престъпления против собствеността. За тежкия инцидент информираха от пресслужбата на ОДМВР - Плевен.

Активните мероприятия против кражбите са провеждани в нощта на 26 април, уточняват от полицията. Около 04,30 часа в жк."Сторгозия" на паркинг в лек автомобил "Ауди А6" е задържан 29-годишен от село Бохот. При задържането мъжът е оказал яростна съпротива, не е изпълнил полицейски разпореждания и е направил опит да осуети задържането.

Причинил е леки телесни повреди на трима полицаи, изпълняващи задължения по служба. Служителите на реда са с фрактури на пръсти на ръцете и порезни рани на китките. Оказана им е медицинска помощ в ЦСМП – Плевен и са освободени.

По същото време между улица „Сторгозия" и улица „Люляк" в Плевен, е спипан 24-годишен авер на агресора, също от Бохот. Установено е, че двамата са съпричастни към извършена кражба на ел. инструменти от завод в Западна индустриална зона.

Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Мъжете са задържани с мярка "задъражане за срок до 72 часа" с постановление на прокурор. По случая работата продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама