Каратеките на КБИ „Грифон“ спечелиха 31 медала от Национална шотокан купа

15:52, 27 апр 16 / Спорт 25 593 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
По-малко от месец след отличното представяне на Европейското първенство по Шотокан Карате-До в Нюрнберг, на състезателите на КБИ „Грифон“ им се наложи да защитават лидерските си позиции в Осмата национална Шотокан Карате - До Купа "РОНИН", град Бургас, съобщават от клуба.

 Второ място в отборното класиране, отстъпвайки само на двойно по-многобройния клуб на домакините, е повече от удовлетворяващ резултат. Двадесет от общо двадесет и петте „Грифони“ се окичиха с един или повече медали, донасяйки 11 златни, 6 сребърни и 15 бронзови, общо 31 медала на клуба си и града ни. От КБИ „Грифон“ предоставят имената на медалистите:

Преслава Добрева - злато на Ката, злато на Кумите и злато на Асай Рю Ката Деница Кабаджова - злато на Ката, злато на Асай Рю Ката и бронз на Кумите Ивон Чакмакова - злато на Ката и сребро на Кумите Емил Андреев - злато на Ката и бронз на Кумите Велислав Тодоров - злато на Кумите Леси Михайлова - злато на Кумите Росен Стойнов - злато на Кумите Никалас Георгиев - злато на Ката Кристел Димитрова - сребро на Ката и сребро на Асай Рю Ката Душко Душков - бронз на Ката и сребро на Асай Рю Ката Стиван Омайников - сребро на Кумите Станимир Миланов - сребро на Асай Рю Ката Александър Добрев - бронз на Ката и бронз на Кумите Димитър Грахов - бронз на Ката и бронз на Кумите Илияна Митева - бронз на Ката и бронз на Асай Рю Ката Антонио Русинов - бронз на Кумите Ивайло Стоянов - бронз на Ката и бронз на Кумите Ваня Славчева - бронз на Кумите Пламена Ангелова - бронз на Ката Ребека Жекова - бронз на Ката Заслугата за добро представяне е на треньорите Антон Въндев и Теодора Въндева.

Почивката за каратеките е кратка. След три седмици предстои семинарът със сенсей Лъчезар Ненов – 6 дан, последван от изпит, на който някои от състезателите ще се борят за по-висока степен. В началото на юни е Петата национална купа по Шотокан Карате-До в град Габрово, а през есента България ще бъде домакин на Световното първенство на SKDUN (Шотокан Карате-До на Обединените Нации), поясняват от КБИ „Грифон“-Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама