Рокерите от "Пътни братя" честват 20-годишен юбилей с мотосъбор в Плевен

09:05, 04 май 16 25 1336 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Плевенският мото-туристически клуб "Пътни братя" ще отбележи своя 20-годишен юбилей с голям събор в "Кайлъка" следващата седмица. Това съобщиха председателят Пламен Недев и секретарят Ивайло Николов - Бъгича пред Топновини.

Събитието е организирано за 13, 14 и 15 май, като мястото за сбор е хижа "Среброструй". За събора са поканени мотористи от цяла България, а юбилеят ще бъде ознаменуван с концерт, състезания и награди, осигурени от местни фирми. В момента "Пътни братя" наброяват около 50 членове, създаден е клон в София.

"МТК "Пътни братя" е първият законно регистриран клуб тук. 20 години е сериозно дълго време и се радваме, че успяхме да оцелеем въпреки всички трудности и неволи", коментира Пламен Недев.

Ивайло Николов припомни, че "Пътни братя" взеха участие в Коледната благотворителна инициатива на плевенските мотористи, организирана в помощ на децата в неравностойно положение. Представители на клуба участваха и в почистването на водната каскада в Плевен, което бе проведено по идея и с личното участие на кмета Георг Спартански.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама