Трима плевенски апаши вилняха в офроуд гонка с полицията в Добрич

12:20, 04 май 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима апаши от област Плевен бяха арестувани за кражба на метални проводници в Добрич, след бясна офроуд гонка с полицията и засядане в калта, информираха от ОД на МВР.

Мъжете с инициали Н.К. (37 г.), Г.П. (37 г.) и В.К. (33 г.), били спипани в крачка - часове след задигането на 660 метра телефонен кабел, чрез изваждане от шахтите в района на бул. "25-и септември".

Рано сутринта в района на село Градище, обл. Шумен, е спрян за проверка товарен автомобил „Мерцедес” с чужди регистрационни номера, ескортиран от джип „Митсубиши” също със чужда регистрация.

При вида на униформените, водачът рязко свил по черен път, в явен опит да осуети полицейската проверка. Малко по-късно същият засяда и е задържан от полицейските служители.

При извършения оглед на място е установено, че в автомобилите се намира голямо количество проводници. Тримата са задържани за 24 часа.

Под конвой са репатрирани до град Добрич, където ще продължи разследването на тяхната престъпна дейност. Криминалистите ще изясняват съпричастността им и към други покушения в Североизточна България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама