Ути и кметът на Кранево ще готвят на първия Фестивал на цацата

09:33, 05 май 16 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Първото издание на най-новия морски фестивал по Черноморието ни – Фестивалът на цацата, ще се проведе в Кранево на 10, 11 и 12 юни.

За целта част от курортното селище ще се превърне във фестивална зона, забранена за автомобили, в която ще се обособят няколко сцени и кътове с разнообразна програма.

Фестивалната атмосфера ще бъде допълнена от състезания и демонстрации, работилници, поляна за игри, спорт, музика, лятно кино, кулинарни шоу програми, плажни забавления, мото и акробатични демонстрации и много други активности, в които посетителите могат да се включат.

„Твърде малко внимание се обръща на най-обичаната риба по нашето Черноморие – цацата. Затова ще й посветим цял тридневен фестивал” – казват организаторите и се подготвят да отдадат подобаващо внимание на дребната риба и на всички, които ще посетят събитието.

Зевзеците от близо и далеч ще могат да се включат в атрактивен конкурс за вицове на рибарска тематика, надяждане с цаца и надпиване с бира.

На плажната зона забавленията също ще са от сутрин до вечер - яхт състезания, детски танцов кемп с водещи хореографи и нощни дискотеки ще върнат забравения младежки дух в района на международния детски лагер. А Party Bus ще свързва Кранево, Златни пясъци, Албена и Балчик през целия уикенд.

Фестивалът на цацата съвпада с традиционния ежегоден събор на Кранево. По този повод  кметът Румен Николов ще демонстрира кулинарните си умения като сготви специална рибена чорба пред и за всички посетители. Един от специалните гости на събитието ще бъде и Ути Бъчваров с кулинарното си шоу.

Сред гостите на фестивала ще бъдат също Тоника Домини, както и Рафи, който пристига със специална хореография с новия си балет и ще направи два пъти по-дълго от традиционното му шоу. Шоуто ще се проведе вечерно време на плажа на Кранево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама