Вертолет на ВМС ще предава пряко кадри от парада на 6 май в София

09:47, 05 май 16 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Вертолет „Пантер“ от състава Военноморските сили ще предава в реално време кадри от парада в София за Деня на храбростта и празника на Българската армия. Машината от летище „Чайка“ се включва в съвместния проект на ВВС и „Макс“ за стрийминг от въздуха. Идеята е чрез мрежата на мобилния 4G оператор интернет потребителите да съпреживеят емоциите от изпълнението на въздушната част на парада, която ще се излъчва от борда на хеликоптерите, транспортните, учебните и бойните самолети – участници в парада.

Заедно с пилотите зрителите ще бъдат реални участници в прелитането на авиацията над столицата, ще имат поглед от кабините на машините, от спускането на българското знаме от борда на вертолет, от прелитането на пределно малка височина от 100 метра.

Стриймингът ще включва почти цялата част от въздушната демонстрация, започвайки от запуска на машините на летище София, рулирането, излитането, изчакването в зона и парадното преминаване в група от изток на запад. Освен от морския „Пантер“, ще има директни кадрии  от кабините на откриващия парада вертолет Ми-17, който ще носи националния флаг на България, на вертолет „Бел-206“ и AS 532AL „Кугър“. Те ще бъдат миксирани със записи от тренировките от борда на бойните самолети Су-25 и МиГ-29, военнотранспортните и учебните самолети, което ще допълни усещането за реалност. Излъчването е планирано да започне точно в 10,00 часа на 6 май на адрес www.maxtelecom.bg/livestreaming .

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама