Задържаха седмина в Комлука, замервали полицейски автомобил с тухли

12:09, 05 май 16 25 264 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо седем мъже на възраст между 32 и 42 години са задържани при спецоперация на полицията в кв. „Победа“, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Акцията е вследствие на образувани бързо полицейско и досъдебно производства по отношение нанасянето на материални щети на полицейски автомобил „Опел Астра”, осъществено около 20.00 ч. на 30 април тази година на ул. „Тамара” в ромския квартал на Бургас.

Припомняме, че нанасянето на материалните щети последва полицейско разпореждане за прекратяване на силна музика чрез съставянето на акт на живеещите в квартала, които били извадили на пътното платно озвучителни уредби, възпроизвеждащи високите децибели. При излизането от квартала в посока Участък „Победа” полицейският автомобил „Опел Астра” е замерван с различни предмети, като са нанесени побитости по неговото купе.

На следващия ден около 09.40 ч. във връзка със задържането на лица по образувано на 30 април тази година досъдебно производство са посетени адреси в кв. „Победа“. При изтеглянето на служебните полицейски автомобили по ул. „Тамара“ е забелязан младеж, държащ в ръка парче от тухла, който се опитал да я хвърли. Същият отправял закани и заплахи към полицаите, поради което е задържан и отведен в Първо Районно управление – Бургас. Установено е, че това е 21-годишният Р. М. от Бургас, срещу когото е образувано бързо полицейско производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама