14-годишно момче с 4 мозъчни операции издава първия си сборник с разкази

12:15, 05 май 16 25 704 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 10 май, вторник, 14-годишният Иво Христов ще направи премиера на първия си сборник със страшни разкази - „Приятелите умират заедно“. Представянето е от 19:30 ч. в столичен клуб.

Иво обаче не е поредния младеж с талант в България. Момчето написва книгата си още на 13-годишна възраст, след като претърпява четири мозъчни операции. Всички те са извършени от проф. Маджит Самии, неврохирург в института INI в Хановер. Именно на него е посветен сборника от разкази.

„Приятелите умират заедно“ включва пет дълги разказа. Макар и доста различни, в тях се разказва за стремежа на злото да властва над доброто. И още за алчността, злобата и безотговорността на хората.

На официалното представяне на книгата всеки посетител ще има възможността да се докосне до таланта на Иво, борбата му за живот и лично да получи книга с автограф от него.

Книгата ще се продава на самото ѝ представяне, като цената е 14 лв. Събраните средства от продажбата на сборника ще бъдат използвани за издаване на следващи вече написани книги от Иво Христов.

Повече информация за събитието можете да намерите ТУК. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама