Безумните искания на ПФ не водят България към добра посока, убеден е Иво Мирчев

15:39, 05 май 16 / Политика 25 352 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Член съм на „Протестна мрежа“ и съм много радостен, че съм част от тази общност. Вътре има много българи от чужбина. По отношение на Изборния кодекс и мнението на Валери Симеонов, че това е атака срещу приетите текстове - групата от българите, които са срещу затварянето на секции, са извадка от млади хора от най-добрите университети от Франция и Великобритания. Това коментира за София Topnovini.bg блогърът Иво Мирчев по повод изказването на председателя на „Патриотичния фронт“ Валери Симеонов, че „атаките“ към Изборния кодекс са само от „Протестна мрежа“.

„За мен е гордост, че реагираха на тези безумни искания за промени в Изборния кодекс. Това, което мен като гражданин ме притеснява е странната реакция или липсата на такава от останалисте партии в управляващата коалиция срещу безумните искания на Патриотичния фронт. Това е изключително обезпокоително“, категоричен бе Мирчев.

Сутринта Симеонов показа разпечатки от мейли до него, от които стана ясно, че те са изпратени от един и същ електронен адрес, който е на името на Иво Мирчев. Блогърът обясни казуса с това, че е създадена група на българи в чужбина, която обсъжда промените в Изборния кодекс. Така във времето всеки индивидуално от групата разпащал позиции, а Мирчев им съдействал.

„В техните позиции е написано индивидуално името на всеки, който е изпращал. В края на позицията има информация, освен с имената им, с техен мейл и телефон за контакт. Всичко е изпращано от самите тях, но от един домейн с различни имена на изпращача. Причината за това е, че ми е част от работата – хората нямат контактите на всички медии в България. Аз им съдействам, като им предоставям софтуерната платформа, което не е нищо особено“, поясни Мирчев и даде пример с това, че ако им предостави база с мейли, съгражданите ни зад граница нямало да могат да изпратят, тъй като по-голямата част имали мейли в gmail, където имало ограничерние. „Хората ми изпращат мейлите си на мен, пазя си оригиналите даже, и аз ги препращам до всички медии“, добави Мирчев.

Относно фирмата му, за която Валери Симеонов заяви, че изнася за Турция, блогърът обясни, че това е стартъп компания, основана преди 6 месеца. Мирчев обясни, че разработват „умно устройство“, което управлява различни уреди през интернет.

„Пет от тях бяха изпратени за тестване в Турция от производители на различна техника. Изпратили сме същото количество и във Франция, Великобритания, Полша, Румъния, Гърция и други страни от ЕС. Това е съвсем нормално устройство, което ни позволява през интернет да управляваме „умно“ своя дом. Факт е, че в момента съм на изложение в Истанбул, Турция, където имаме срещи с различни производители“, призна Иво Мирчев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама