Правителството е в силна турбуленция, според Михаил Миков

20:14, 05 май 16 / Политика 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кабинетът е в силна турбуленция и нестабилност. Няма ясна политическа линия на управлението. Това каза председателят на БСП Михаил Миков по bTV като посочи, че белезите на нестабилността са видими за всички. 

Той коментира и напрежението около гласуването на българите зад граница като каза, че не е ясна линията, поради които се направиха промените в изборния кодекс. Според него президентът може да наложи вето на целия Изборен кодекс.

Миков каза oще, че е възможно и ше провери дали БСП са подкрепили точно промените, които предизвикаха възмущението на българите в чужбина - да се откриват секции при над 100 заявления. Лидерът на левицата подкрепи логиката в правенето на промени, които биха ограничили влиянието на гласовете от Турция в българската политика.

Припомняме, че при гласуването на Кодекса пък се прие точно предложение на БСП и ДПС да няма избирателен район "Чужбина", което беше подкрепено от ГЕРБ.

"Целта на опозицията не е да ѝ се обръща внимание, има политика, която поставяме. Важното е гражданите да ѝ обърнат внимание. Ако управляващите не обръщат внимание и не приемат тези политики става както предния път – улицата и Борисов си тръгва", коментира Миков ролята на опозицията в сегашния парламент.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама