Единадесетокласнички от Търговище вече са приети за студентки

08:10, 06 май 16 25 374 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири ученички от I СОУ "Свети Седмочисленици" в Търговище са приети за студентки в Европейското висше училище по икономика и мениджмънт още преди да завършат 11 клас.

Като  наградата за отлично представяне на националния конкурс за есе на тема "Държавата, в която искам да живея" Емине Сафетова, Инна Бисерова, Любомира Лазарова и Светлана Илчева вече имат осигурени места на студентската скамейка в едно от най-модерните висше бизнес училища в България. 

"В конкурса са участвали 260 творби, като класираните на първите 10 места, сред които нашите момичета, са поканени на 15 май на финалните презентации  и за да получат наградите си в София. Есетата ще бъдат публикувани и в специализираното списание „Наука и бизнес”." споделиха от гимназията.

Емине, Инна, Любомира и Светлана имат възможност да изберат обучение в една от четирите бакалавърски програми: Бизнес мениджмънт,Финанси и счетоводство, Мениджмънт в туризма, Маркетинг и продажби в един от двата учебни кампуса в София или Пловдив.

В допълнение единадесетокласничките получават прием без кандидатстудентски изпит и без кандидатстудентска такса, отстъпка от семестриалните учебни такси в размер на 10% за целия период на обучение, стипендии и съдействие за решаване на квартирни въпроси. Ученичките са подготвяни от главния учител Светлана Чанкова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама