Засилени полицейски проверки в Пловдив около Гергьовден

08:24, 06 май 16 25 344 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специализирана полицейска акция по метода "широкообхватен контрол" от служители на сектор "Пътна полиция" ще започне в Пловдив навръх Гергьовден. Патрули ще бъдат разположени по едни от най-големите и възлови пътни участъци в града.

От 00.00ч. до 02.30ч. на кръстовището на бул."Христо Ботев" с ул."Авксентий Велешки" - ще се проверява за употреба на алкохол, неправоспособност на водачите, както и други нарушения на Закона за движение по пътищата. От 3ч. до 5ч. полиция ще има на кръстовището на бул."Санкт Петербург" с бул. "Освобождение". От 24 ч. до 02.30ч. на 7 май 2016 г. - на кръстовището на бул."Христо Ботев" с ул."Авксентий Велешки"- употреба на алкохол, неправоспособност на водачите, както и други нарушения на ЗДвП.

На 7 май, събота, от 03.00ч. до 05.00ч. проверките ще продължа на кръстовището на бул."Санкт Петербург" с бул. "Освобождение".

Патрули ще има и на 8 май, неделя, на кръстовището на бул."Христо Ботев" с ул."Авксентий Велешки" и на кръстовището на бул."Санкт Петербург" с бул. "Освобождение". -

На същите места между 24 ч. и 5 часа ще се следи за употреба на алкохол и редовност на документите и на 9 май, понеделник.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама