Гледайте на живо полета на военните хеликоптери през очите на пилотите

09:24, 06 май 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Почти цялата въздушна демонстрация на хеликоптерите на Военновъздушните сили, които ще участват в парада по случай Деня на армията, ще бъде предавана на живо, благодарение на камери, монтирани в кабините на машините и 4G интернет.

Така в реално време всички интернет-потребители ще могат да се насладят на уникалните кадри при прелитането на хеликоптерите над София, съобщават от ВВС.

Ще има поглед от кабините на машините, от спускането на българското знаме от борда на вертолет, от прелитането на пределно малка височина от 100 метра над столицата.

Стриймингът ще включва почти цялата част от въздушната демонстрация, започвайки от запуска на машините на летище София, рулирането, излитането, изчакването в зона и парадното преминаване в група от изток на запад. Ще има директни кадри от кабините на откриващия парада вертолет Ми-17, който носи националния флаг на България, от кабината на вертолет Bell 206 (Бел-206) и AS 532AL Cougar (Кугър), както и AS 565MB Panther (Пантер) от състава на Военноморските сили.

Директните кадри ще бъдат миксирани със записи от тренировките от борда на бойните самолети Су-25 и МиГ-29, военно-транспортните и учебните самолети, което ще допълни усещането за реалност, обясняват от ВВС.

Излъчването е планирано да започне точно в 10,00 часа днес на адрес http://www.maxtelecom.bg/livestreaming.

Очаква се тази година парадът да е изключително внушителен.

В парада ще маршируват стотици военни, а над площад “Александър Батенберг” ще прелетят десет типа самолети и хеликоптери, включително и МиГ-29. Съветската бойна машина ще премине на 300 метра височина, ексортиран от два Су-25к на 30 метра разстояние.

За първи път във въздушния парад тази година ще се включи и хеликоптер „Пантер” от военноморските сили. Ми-17, заедно с два Bell 206, пък ще прелетят със 80 км/ч на 100 метра над земята.

Ще бъдат включени и зенитно-ракетните комплекси от противовъздушната отбрана на страната SA-10 и SA-3. Ракетните комплекси ще бъдат извадени от секретните си поделения, за да бъдат показани.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама