Жена и дете пострадаха при катастрофа на АМ "Тракия" край Пазарджик

16:30, 06 май 16 25 257 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
34-годишна жена от София и 6-годишната ѝ дъщеря са пострадали при катастрофата на автомагистрала "Тракия", съобщава радио "Фокус" – Пазарджик.

Малко след 14.00 часа на телефона за спешни повиквания в ОД на МВР-Пазарджик е получен сигнал за тежко пътнотранспортно произшествие в района на 60-ти километър магистралата в платното по посока за Бургас.

Пристигналите спасителни екипи установяват, че става дума за самокатастрофирал автомобил "Алфа Ромео", управляван от 34-годишна жена от София. Заедно с нея в автомобила е пътувала и 6-годишната ѝ дъщеричка. За радост в близост до местопроизшествието е пътувал военно-медицински екип с линейка и автопатрул на служба "Военна полиция".

Служителите от Министерството на отбраната са оказали съдействие на колегите от ОДМВР-Пазарджик, като са качили пострадалите в линейката и са ги транспортирали до МБАЛ-Пазарджик. На местопроизшествието се извършва оглед от дежурна група при РУ-Септември.

За няколко минути движението е било затруднено, но в момента участъка на автомагистралата е проходим, извършва се регулиране на движението от пътни полицаи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама