Startup Factory среща хора с идеи от Русе с инвеститори

17:16, 06 май 16 25 342 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Startup Factory е домакин на първата среща на инвеститорския клуб KOWN с хора от Русе, които имат идеи или са стартирали работа по разработка на технологични стартъпи – включително и без предишна история. Членовете на клуба финансират софтуерни инженери.

Презентацията е на 11 май, сряда, от 18:30 в офиса на Startup Factory в Роял Сити Център, ет. 4, офис 9.

"Ако сте програмисти, но нямате идея за стартъп, заповядайте на събитието, където ще бъдат представени 3 идеи, чието реализиране KOWN желае да финансира. Срещата ще бъде водена от съоснователя на инвеститорския клуб – Георги Манолов", споделят от Startup Factory.

Дискусията ще се проведе в 3 части"

– Как да получите финансиране БЪРЗО? – 3 идеи, за които се предлага финансиране. – Въпроси и отговори.

KOWN обединява бизнес лидери и предприемачи от цял свят, търсещи висока възвращаемост от инвестиции в технологични стартъпи.

KOWN дава възможност на талантливи програмисти да се развиват и работят по родните си места, без да има нужда да се местят в София, Лондон или Сан Франциско. Колкото повече местни програмисти, инженери и дизайнери се възползват от мрежата и ресурсите на KOWN, толкова по-добре за Русе и местната екосистема, категорични са домакините на срещата в крайдунавския град от Startup Factory.

Желаещите да присъстват на срещата трябва да се регистрират на този линк.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама