Мик Бокс от Uriah Heep: Сега пак се връщаме и ще е пак толкова фантастично

21:06, 06 май 16 / Култура 25 528 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Сега пак се връщаме и ще е пак толкова фантастично! Няма причина да мисли, че ще е по-различно, защото ние вярваме в това, което правим и публиката ще го усети от първите ноти до последния тон!“.

Това заяви основателят и китарист на Uriah Heep Мик Бокс в интервю за „От другата страна“.

Припомяме, че рок легендите идват в Русе за концерт на 7 май, събота, от 20 ч. в "Булстрад Арена".

Бокс си спомня само с добри чувства изявите на групата през 80-те години в България. Тогава Uriah Heep обиколи няколко града с концерти по стадионите. Русенци все още си спомнят как районът около квартал „Здравец“ бе огласен от легендарните песни на хард рок класиците при концерта им на стадион „Дунав“.

„През 80-те направихме няколко концерта и май бяхме първата западна група, която свири в България. В Uriah Heep винаги сме си казвали, че ако хората не могат да отидат при музиката, ние ще занесем музиката при тях. Спомням си, че изгубихме безкрайни часове, в попълване на различни документи, за да получим визи, за да успеем да влезем в България и да дойдем да Ви видим, но си струваше. Свирихме на футболни стадиони. Беше невероятно да се срещнем с усмихнатите лица и страстта на българските фенове. Имам страхотни спомени от онези времена“, споделя още Мик Бокс пред водещия Мартин Николов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама