Концерт-хепънинг за финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО"

08:37, 09 май 16 25 200 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С празничен концерт-хепънинг Областен информационен център Сливен ще отбележи финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“, Деня на Европа и своя пети рожден ден. Открита сцена с много песни, танци и весело настроение очакват жителите и гостите на гр. Сливен. В проявата ще се включат детски танцови състави към Военен клуб – Сливен. Водещи на събитието ще бъдат актьори от Държавен куклен театър – Сливен. За най-малките зрители са предвидени забавни игри с много изненади и награди.

По време на събитието ще бъде организирано изложение, популяризиращо успешни проекти, реализирани с европейски средства.

Празничната програма ще започне днес от 12:30 часа пред Военен клуб-Сливен (при лошо време концертът ще се проведе в залата на Държавен куклен театър-Сливен).

Проявата бележи финала на националната кампания „Успешни ЗАЕДНО“, която през изминалите два месеца се изпълняваше на територията на цялата страна. Инициативата се организира от Мрежата от 27 областни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове и бе насочена към повишаване на информираността на българските предприятия и всички заинтересовани лица относно възможностите за изпълнение на европейски проекти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама