Старшата възраст на „Черно море“ загуби морското дерби в Бургас

08:48, 09 май 16 / Спорт 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Младите „моряци“ отстъпиха на връстниците си от „Черноморец“ в Бургас. Старшата възраст на „Черно море“ допусна изненадваща загуба с 0:3 като гости в мач от 31-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. Главен рефер на срещата беше Красимир Кръстев, а негови помощници - Светослав Стойчев и Христо Христов.

Първото полувреме беше равностойно, като в 25-ата минута домакините се възползваха от грешка при една контраатака на варненци и прехвърлиха вратаря Павлин Евтимов за 1:0. В 60-ата минута втора грешка в отбраната на „моряците“ доведе до 2:0. Възпитаниците на Тодор Каменов и Иван Николов се опитаха да реагират и да върнат попадение и създадоха няколко положения, които не успяха да реализират. В 74-ата минута обаче опитите на варненци бяха попарени, когато резултатът стана класически.

За клубния сайт треньорът на „Черно море“ Тодор Каменов заяви, че е разочарован от безотговорното поведение на своите играчи, които са отстъпили във всички единоборства и не са показали борбения „моряшки“ дух.

В следващия кръг „Черно море“ приема другия бургаски тим - „Нефтохимик“. Двубоят е в неделя от 16,30 ч. на стадиона под Аспарухов мост.

 

„Черно море“: Павлин Евтимов, Светослав Павлов, Николай Николаев, Цанко Иванов, Марин Сираков (65 - Никола Тодоров), Емил Янчев, Георги Георгиев (46 - Кристиан Петков), Николай Богданов, Румен Касабов, Слави Славов, Момчил Милков (65 - Влад Михайлов)

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама