"Рено" блъсна две жени в Шумен

11:51, 09 май 16 25 366 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две възрастни жени са пострадали, след като били ударени от товарен автомобил, информираха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.

Сигнал за пътния инцидент на кръстовището на бул."Мадара" и бул."Ришки проход" бил малко след 11.30 часа в събота.

Изяснено било, че шофьорът на товарен автомобил Рено “Канго” с шуменска регистрация блъснал двете жени, докато пресичали по пешеходна пътека.

В МБАЛ-Шумен са откарани С.Й. /67 г./, на която е установена фрактура на прешлен и Я.Л ./72 г./, която била с натъртвания по десен лакът.

С.Й. е настанена за лечение, без опасност за живота, а Я.Л. е освободена след прегледа. 40-годишният шофьор е тестван за алкохол, наличие не е установено.

Водач на мотоциклет “Хонда” е пострадал след друг пътен инцидент в събота, съобщиха още от полицията. Около 8 часа 34-годишният М.Ч. от Аксаково се движил по АМ “Хемус” в посока от Варна към Шумен.

Близо до Нови пазар на участък, който преминава от еднопосочно в двупосочно движение, шофьорът не съобразил скоростта си на движение и се блъснал в купчина натрошен асфалт.

Откаран е за преглед в МБАЛ- Шумен, където са установени фрактури на седем ребра, фрактура на лява лопатка и охлузни рани в областта на главата.

Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота.

По двата случая са започнати досъдебни производства.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама