Бойко Борисов привика Кубрат Пулев да го поздрави за победата

14:53, 09 май 16 25 316 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поздравих Кубрат Пулев за победата, след която отново стана европейски шампион по бокс в тежка категория, а българското знаме за пореден път се развя пред погледа на зрителите. Това се похвали във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, като публикува и снимка от кабинета си заедно с боксьора.

Пулев спечели европейската титла по бокс в неделя срещу Карлос Чисора.

„България има нужда от упорити спортисти като него и се радвам, че в залата имаше много наши сънародници, които го подкрепяха по време на мача. Пожелах му бързо възстановяване и съм сигурен, че ще радва страната ни с още успехи“, пише още Борисов.

Минути по-рано отново в социалната мрежа той поздрави българите с Деня на Европа. „Отбелязването на Деня на Европа е сред моментите, в които да си припомним същността на европейските ценности и какво означават те днес. Неслучайно гарантирането на стабилността, обединението и мирът са сред основните цели, към които Европа се стреми след спомена за преживяното през Втората световна война“, посочва той.

Според него България е сред страните, които с присъединяването си към Европейския съюз получиха големи възможности и подкрепа в своето развитие и желание за осигуряване на по-добри условия за живот на населението си. „Въпреки трудностите, с европейската солидарност и волята за развитие и просперитет, България ще продължи да се облагородява и да преследва по-успешно своите стремежи. Честит празник!“, завършва премиерът. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама