Чуждестранни и български участници във Фестивала на детската книга на гости в Общината

18:12, 09 май 16 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Сливен Стефан Радев прие чуждестранни и български издатели, писатели и илюстратори – участници в 18-я Национален фестивал на детската книга. Той изрази благодарност към организаторите на проявата, която популяризира дейността на всички, имащи отношение към книгоиздаването и поддържа интереса на децата към книгата.

„За  мен е чест, че сте гости на нашия град и имате възможност да се срещнете с колегите си от страната и чужбина, да обмените опит и да покажете своята работа пред специалистите в детското книгоиздаване. Пожелавам  приятен и ползотворен престой в Сливен“, каза кметът.

Росица Петрова – директор на Регионална библиотека „Сава Доброплодни“ и организатор на Националния фестивал на детската книга благодари на общинското ръководство за съдействието при реализирането на проявата, както и на гостите, дали своя безценен принос в детското книгоиздаване.

На срещата присъстваха ЛуизинаСавкова – представител на Министерството на културата, председателят на Общинския съвет Димитър Митев, зам.-кметът по хуманитарни дейности Пепа Чиликова, секретарят на общината Валя Радева, председателят на Постоянна комисия по образование в Общинския съвет Милена Чолакова и др.
Напишете коментар
Коментари: 1
1 BrandonSot 11:10, 13 апр 24

herbal lip balm https://forums.dieviete.lv/profils/127605/forum/ herbal nutrients

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама