Наградиха педагогически специалисти, участвали в дните на отворените врати в РИО Сливен

17:33, 11 май 16 25 759 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тържество за награждаване на педагогически специалисти, участвали в дните на отворени врати в РИО Сливен, за споделяне на   добри практики от прилагането на електронните уроци в училище, се проведе днес в общинската зала „Май”. Проявата бе в чест на11 май, празник на славянските първоучители Св. Св. Кирил и Методий

Кметът Стефан Радев връчи награди на директорите на училища, изявили се в различни категории – на ОУ „Васил Левски” в с.Стара река, СОУ „Христо Ботев” в Нова Загора, ОУ „Аргира Жечкова” при женския затвор – съответно за най-добро представяне, за най-многобройни участници и за най-интересни и интерактивни уроци. Отличени са директорите на ХГ „Дамян Дамянов”, Професионалната гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Козаров” в Сливен и ОУ „Паисий Хилендарски” в с.Тополчане за подкрепата на своите педагози, участвали в проявата.

203 педагогически специалисти получиха грамоти, подаръци и сертификати за участие и представяне на добри практики по направления "Математика и информационни технологии", "Български език и литература", "Обществени науки", "Природни науки", "Професионално образование", "Начално образование" и "Чужди езици".

Детският фолклорен ансамбъл „Българче” при ОУ „Христо Ботев” в Сливен, със солист Маринела Ангелова, поздрави педагозите за празника с тракийски народни песни и танци.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама