За шеста поредна година в Разград стартира инициативата „Да на красотата!”

09:32, 12 май 16 25 332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За шеста поредна година Федерацията на жените, съвместно с община Разград организират конкурс за най-красива градина и зацветен балкон под мотото „Да на красотата!”.

Участниците в надпреварата ще се състезават в шест категории: за най-зацветен балкон, най-красив  двор на къща, най-красиво предблоково пространство, най-красива лятна градина на заведение за хранене, най красив двор на детска градини или училище и за най-красив двор на фирма или юридическо лице.

До 15 юни желаещите да се включат в инициативата, която е по идея на разградчанката Тотка Михайлова, трябва да заявят това на тел. 084/ 618 186, 084/ 652 924.

Според председателя на Федерацията на жените Любка Стоянова, интересът към конкурса е изключително голям. По думите й през миналата година  участие в инициативата са заявили  над 50 адреса.

По традиция наградите за първо, второ и трето място във всяка категория, осигурени от община Разград, ще бъдат връчени по време на благотворителния концерт на Федерацията на жените по случай Деня на християнското семейство – 21 ноември.

Победителите ще бъдат определени от комисия от представители на Федерацията на жените и община Разград, като ще обходят заявилите за участие адреси на два етапа – през юли и септември. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама