Мъж загина, дете е с опасност за живота, при поредната катастрофа на пътя Русе- Бяла

11:28, 12 май 16 25 307 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Мъж е загинал при катастрофа на пътя Русе– Бяла тази нощ, жена и дете, пострадали при същата катастрофа, са приети в русенската болница, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 11 май, около 22:30 часа, е постъпил сигнал за пътен инцидент с пострадали хора на главен път I-5 / Русе – Бяла, в района на 9-ти километър.

Според първоначалната информация, на суха пътна настилка, в тъмната част на денонощието, лек автомобил навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска странично в товарен автомобил, след което продължава движението си и се блъска челно в друг ТИР, движещ се след първия.

Вследствие на удара лекият автомобил напуска очертанията на пътя вдясно по посока на движението си и се блъска в предпазната мантинела. Водачът изпада от колата извън очертанията на пътя, където е намерен по- късно в безсъзнание, а от автомобила са изведени жена на 26 г. и дете на 6 г.

Всички са откарани от Спешна помощ в МБАЛ– Русе. По- късно в полицията е получена информация, че водачът е починал, жената е с контузия на главата, а детето с фрактура на черепа и с опасност за живота.

В района на инцидента са изпратени екипи на полицията от ОДМВР - Русе. Извършен е оглед от дежурна оперативна група на мястото на произшествието.

По случая е заведено досъдебно производство. Работата по изясняване на пътния инцидент продължава.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама