500 абсолвенти от Стопанския факултет на ЮЗУ се дипломираха, първенец е Владимир Върбанов

15:57, 12 май 16 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
500 абсолвенти на Стопанския факултет на Югозападния университет "Неофит Рилски" се дипломираха на специална церемония днес. Дипломите си за висше образование получиха завършващи специалностите "Маркетинг", "Финанси", "Туризъм", "Социоикономика", "Счетоводство и контрол", "Стопанско управление", "Туризъм" и "Международни икономически отношения" в бакалавърска и магистърска степен.

Свидетелствата връчи деканът на факултета доцент доктор Преслав Иванов, който им пожела да сбъднат мечтите си и да успеят в личен и професионален план като намерят работата, която им доставя удоволствие. Дипломите на отличниците връчи заместник-ректорът на университета професор доктор Антони Стоилов. 

В приветственото си слово той заяви, че студентите завършват специалности, с които нямат пречка да се реализират в страната и извън нея. Първенец на випуска е студентът от специалност "Счетоводство и контрол" Владимир Върбанов. Той има успех 6.00 от държавните изпити и 5.88 от семестриалните такива. След него се нареждат Гергана Вишанина, Теменужка Кюлева, Виктория Димитрова, Цанка Радова, Мария Танова, Емине Мустафа, Виктория Тодорова, Цветислав Иванов и Айше Купен. Те получиха и плакета на най-голямото висше учебно заведение в Югозапада. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама