Русенски ученици имаха възможност да се запознаят с работата на Областна администрация

16:57, 12 май 16 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 12 май, се проведоха поредните Дни на отворените врати в Областна администрация Русе с ученици и преподаватели от ПГИУ „Елиас Канети“. Информация за срещата съобщават от прес центъра на местната управа. 

Младежите бяха приветствани с добре дошли в администрацията от Станимир Станчев – заместник-областен управител на Област Русе, който ги посрещна в своя кабинет. Той призова учениците  да вярват в себе си и да останат в България, където да реализират своите умения и знания. Станчев каза още, че Областна администрация Русе е отворена винаги за младите хора и техните иновативни идеи.

По-късно възпитаниците на ПГИУ „Елиас Канети“ направиха информационна обиколка в администрацията и се запознаха с функциите и правомощията на Областния управител, които им бяха представени от Пенка Попова – началник отдел „Административен контрол и регионално развитие“.

По време на срещата бяха засегнати теми свързани с най-трудната част от работата и управлението на Областния управител, състоянието на спортните зали в града, плановете за стопанисването и запазването на къщата на Елиас Канети, кандидатстването на Областна администрация Русе по различни програми и проекти и др. теми свързани с развитието на региона.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама