Избират „Царица Роза 2016” в Казанлък

08:14, 13 май 16 / Култура 25 360 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За 48-ми път тази вечер в Казанлък ще избират „Царица Роза”. Спектакълът започва в 19.00 часа в Дома на културата „Арсенал”.

Общо 15 са претендентките за короната.  Красивите казанлъчанки ще трябва да представят пред зрителите своите възможности в различни турове. След оценките на журито и публиката ще стане ясно коя е най-красивата казанлъчанка тази година.  Тя ще получи короната на  „Царица Роза 2016” и ще предвожда заключителното карнавално шествие на Празника на розата, което ще се проведе на 6 юни.  

Някои от участничките в конкурса се включиха вчера в благотворителната инициатива на Младежки общински съвет  Казанлък - кампанията  „Подари мечта“. Претендентките: Наталия Савова, Таня Стефанова, Петя Стоянова, Даяна Василева, Симона Янева, Анна Димитрова и  Пламена Василева подариха по няколко от любимите си тоалети на абитуриентки. Кампанията  „Подари мечта“ цели да подари бални рокли и костюми на зрелостници от община Казанлък, които не могат да си позволят мечтания костюм или рокля за своя бал.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама